Det drar ihop sig för Etapp IV!

Ni som ansluter er till fiber i Etapp IV har fått ett mail om att Eltel nu står i startgroparna och kommer att börja installera fiber i fastigheterna den 1 augusti (har du inte fått mailet, kontakta tasjobredband@gmail.com så skickar vi det igen, det kan ju ha hamnat i skräpposten när det skickas till många på samma gång).

Samtidigt med Eltel’s arbete uppdaterar vi kundregistret i vår portal Fiberekonomi. Fiberekonomi är vårt system för kundregister, anslutningsregister, fakturering med mera.

I webbportalen kommer du att kunna välja faktureringsmetod, såsom Autogiro, E-faktura (direkt till din internetbank), e-postfaktura eller brevfaktura. Brevfaktura är ett kostsamt sätt för oss att skicka fakturor och därför behöver vi från och med nästa fakturering att lägga på en faktureringsavgift för brevfakturor om 30 kr för att täcka dessa kostnader. Dessutom sparar du på miljön genom att välja ett elektroniskt distributionssätt.

I takt med att Eltel ”klarrapporterar” kommer vi att skicka ut inbjudan till Fiberekonomi. Det är då viktigt att du loggar in och kontrollerar dina uppgifter samt väljer faktureringsmetod. Just nu ligger alla upplagda med Brevfaktura som faktureringsmetod.

Länk till instruktion för hur du loggar in och ändrar uppgifter i Fiberportalen.

Om du vill ha hjälp så kontakta Eva Pettersson, 070-667 19 71 eller ajokoira@live.se, så hjälper hon dig!