Fiberfest!!

Västertåsjö Fiberförening fyller 10 år!

Fiberföreningen startade för tio år sedan sin första inkoppling och har under dessa tio år utökats med aktiva inkopplingar till alla som önskat utmed i stort sett hela Tåsjödalen.

Under de tio år som gått har fibernätet och föreningen överlevt stormen Hilde, en vägombyggnad, en fastighetsbrand och två brobyten. Vi vill nu fira dessa tio år och gemensamt skapa en helkväll med mat, underhållning, dans (för de som vill) och många trevliga möten.

Du som är medlem i föreningen (det är man när fastigheten har anslutits till fibernätet) inbjudes tillsammans med en person från ditt hushåll!

Hela kvällen är kraftigt subventionerad av föreningen så kostnaden stannar på 200 kr/ person. I priset ingår både mat och underhållning. Det serveras en trerätters middag inklusive bordsdryck (alkoholhaltiga finns att köpa).

Under middagen får vi underhållning av The Show Crew – garanterat ”fullt ös”! Efter The Show Crew kommer en orkester som spelar resten av kvällen.

Det finns ett begränsat antal platser så anmäl dig så snart som möjligt! Du kommer därefter att få ett swishnummer av Kristina för att betala och säkra din plats till festen.

Du anmäler dig och en person till genom att skicka sms eller maila Kristina. Glöm inte att ange namn när du anmäler dig och din vän.

Plats: Fjällsikten, Tåsjöberget
När: 20 juli 2024
Anmälan: Sker via Sms eller E-post till Kristina Widborg Ahlstrand, mobil: 070-96 34 795, e-post: kristinawidborgahlstrand@gmail.com